Intervallen

Deze keer was de training warm. Dat vooral. Het was niet echt afgekoeld en dus was het bij de start van de training nog 24 graden. Het rode tartan helpt daar niet bij: de warmte die het uitstraalt na een dag zonnestralen opslurpen zorgt dat het van twee kanten warm is.

Vaak zijn de intervallen wat korter dan vandaag. Maar nu is het hoofdgerecht 8 x 600 meter in D3. We morgen vanwege de warmte ook iets langzamer lopen, maar ik besluit: weer of geen weer, ik hou ongeveer hetzelfde tempo aan als normaal op de baan. 5.15min/km.

Uiteindelijk een heerlijke training gehad. Wat buikspieroefeningen, inclusief onze favoriete Supermans, voorafgaand de kern. Altijd goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>