Spanning

Regelmatig lees ik erover. En dan denk ik: Zeur niet zo, zodra de race begint, is het over. En nu heb ik het zelf en is het naar.

Momenteel heb ik last van mijn lies. De linker. Een beetje aan de achterkant. En da’s niet leuk. Maar het is dus zondag ongetwijfeld wel over.

Maar goed. Nog maar drie dagen tot de halve marathon bij de Marathon van Amersfoort. Het opwerken  er naartoe is begonnen. Op eten letten. Nu al voldoende drinken gedurende de dag.

De halve marathon begint om 10.30 uur. Da’s dus lekker op tijd. De weersverwachtingen geven een heerlijke dag aan. Een beetje bewolkt, het kwik net boven de 20. Maar dat is pas in de middag. Goeie kans op droog weer, met wat wolken en een graadje of 17 á 18. Bijna ideaal.

Als die lies maar…

3 gedachten over “Spanning”

  1. Ik ben nu al zenuwachtig voor je, maar ik reken op die 1:55. Die lies zal op wedstrijddag geen klachten meer geven, maar er zal een ander pijntje voor in de plaats komen. Zo is hardlopen nou eenmaal.

    En een klein pijntje is goed, want dan ben je daar zo druk mee dat je niet zo doorhebt dat je moe wordt.

    Succes zondag!

    1. Nou Thom, die 1.55 gaat er vast ooit wel komen, maar ik hoop zondag gewoon een redelijk vlakke race of een iets negatieve split te kunnen lopen. Als dat al lukt gaan er toch al gauw een hele hoop minuten van mijn pr af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>