100

Deze hadden jullie nog tegoed, lieve lezers. De blogpost met het aantal kilometers dat ik in juni liep. Op 1 juli, de dag dat het eigenlijk online had moeten verschijnen zat ik nog op Gran Canaria. En ja, ik had geen zin om daar mijn blog bij te werken.

luikneufchateauxMaar ik liep in juni dus exact 100 kilometer. Nu ja, volgens mijn Endomondo-statistieken dan. Het kan natuurlijk altijd 100 of 200 meter meer of minder zijn, maar een kniesoor die daar op let. Belgiƫ ben ik daardoor nog niet uit sinds ik me inschreef voor de marathon, maar ik zit inmiddels bij Neufchateaux, nadat ik vorige maand tot aan Luik liep.

Aantal kilometer: 100
Aantal keer gelopen: 8
Aantal evenementen: 1
Aantal duurlopen: 3
Aantal intervaltrainingen: 4

Niet veel gelopen afgelopen maand dus, maar dat wist ik. Ik had een evenement en was op vakantie. We leuk gelopen. En da’s ook belangrijk. Ik ben de Stormvloedkering over gelopen, heb een fartlek met kennissen gelopen door de duinen bij Kijkduin en ik heb een temporondje gedaan over Gran Canaria, langs de schitterende duinen van Maspalomas. Mij hoor je niet klagen.

Het totale schema van juni:

1 juni: 1,5 uur fartlek (Kijkduin)
2 juni: 3x200m op 90%
5 juni: wisselduurloop 75 minuten (5min D1, 5min D3)
8 juni: duurloop 14km (Oosterscheldekering)
11 juni: duurloop 30min
15 juni: Halve Marathon van Amersfoort: 2.01.02
vlak voor finish Amerfoort
19 juni: duurloop 60 minuten, waarvan 10 minuten D3
29 juni: duurloop 10km (Maspalomas)

Nu is het nog heel even wachten. Volgende week kan ik waarschijnlijk wel weer lopen. Blessure zou dan wel zo’n beetje genezen zijn. Als het goed is krijg ik ook mijn marathonschema snel en met een beetje mazzel kan ik daar dan eind deze maand mee beginnen. Het is een klein beetje tegenslag, maar liever nu, dan over twee maanden, zal ik maar zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>