Fris

Nou. Dat was de vakantie. Ik moet zeggen dat ik ervan heb genoten. Een kleine twee weken Gran Canaria doet een mens goed en ik voel me weer lekker.

Op het Spaanse eiland was het een komen en gaan van wijntjes, biertjes en cocktails. Ik ben niet het type dat alles precies in Excel-sheetjes bijhoudt, maar het was best een hoop. Het waren ook mijn laatste alcoholische drankjes voor de komende tijd.

In verband met de training voor de marathon wil ik zo fris en fit mogelijk blijven en ik heb dus – overigens al ruim voor de vakantie – besloten dat ik na Gran Canaria geen alcohol meer zou gaan drinken. Echt ermee bezig was ik niet hoor. Ik zat al in het vliegtuig terug naar huis toen ik me besefte dat die ene Erdinger Weiss bij de pizza het laatste drankje was.

Dus. Tot 4 oktober geen bier meer. Daarna. Dat zien we dan wel weer.

Lopen stel ik nog heel even uit. Ik heb een klein pijntje, dat neigt naar een lichte blessure. Woensdag wacht ik even het oordeel van de fysiotherapeut af, maar ik denk dat ik daarna al snel weer kan lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>