Fysio

Zojuist bij fysiotherapeut Sander geweest met mijn klachten. Die bracht op zich prima nieuws.

mortons_neuralgieHet lijkt op een lichte overbelastingsblessure. Waarschijnlijk mortons neuralgie. Het komt erop neer dat een zenuw in mijn voorvoet, waarop ik land, bekneld komt te zitten tussen mijn middenvoetbeentjes. En ja. Dat doet zeer.

De fysio heeft de boel eens losgemaakt en hoopt daarmee al een hoop verbetering te zien. In combinatie met nog een paar dagen niet lopen.

In de tussentijd moet ik nog wat enkeloefeningen blijven doen, om mijn rechterenkel te trainen. Die blijft zwak, zoals je hier ook al kon lezen. Nou. Dat blijf ik dus maar doen.

Maandag terug naar Sander. Kijken of de boel geholpen heeft. Zo ja, dan mag ik weer rustig opbouwen. Dus daar kijk ik naar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>