Goed

Goed ging het gisteren met lopen. Bij de baantraining geweest gisteren en daar eerst vierenhalf rondje ingelopen en daarna wat losmakende oefeningen gedaan.

Daarna begonnen we met loopscholing en uiteindelijk heb ik nog een keer drieƫnhalf rondje hardgelopen. In totaal 5 kilometer gehad. Alleen op het eind begon ik mijn voet ietsje te voelen, maar toen ben ik meteen gestopt.

Vandaag is het gevoel goed. Het is wat stijf, maar het doet geen pijn. En dat is winst.

Morgenochtend naar Sander, de fysiotherapeut. Die gaat nog eens mijn voet goed masseren en hopelijk kan ik daarna snel weer opbouwen en gaat de pijn echt weg. Hopelijk kan ik dan volgend weekend een echt lange duurloop weer aan, van een kilometer of 23.

Mogelijk nog even de mogelijkheid van zooltjes bespreken bij de fysio. Ad had het over twee kleine puntjes in de zool, die het gewrichtje ontlasten. Hans, de trainer, over een ovalen verhoging net achter het gewricht, dat het ook zou kunnen verzachten. Ik weet niet wat wijsheid is. Hopelijk kan alles gewoon zonder zooltjes, dat is het fijnst.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>