30

Nou, dat moeten we dus maar gauw vergeten. Afgelopen maand nog net geen 31 kilometer gelopen. Heel erg weinig als je bedenkt dat de planning was dat ik deze maand toch al zo’n 200 kilometer had willen lopen.

neufchateauxluxemburgSinds december 2012 geleden dat ik zo weinig liep. Dat was de vorige keer dat een blessure roet in het eten gooide. Eind vorige maand was ik in het Belgische Neufchateaux gebleven. Dertig kilometer verderop ligt Luxemburg.

Ik liep twee keer een kilometer of 5. Om te proberen of het al ging en de eerste keer ging dat niet zo heel lekker. De tweede keer, op 21 juli,  ging het al wel beter. De twee stukken die ik deze week liep, 9 en 11 kilometer, gingen wel gewoon goed.

Hopelijk kan ik komende maand goed mijn schema oppakken.

Augustus gaat ook een maand worden waarin alleen maar trainingen zullen plaatsvinden. Ik heb geen evenementen gepland. De komende weken staan allemaal in het teken van het opbouwen van het duurvermogen. Als alles volgens plan verloopt, loop ik aan het eind van de maand een duurloop van 30 kilometer. In totaal zou ik dik boven de 200 kilometer moeten lopen.

Leuk vooruitzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>