Marathontraining

Het is zo’n uitdrukking. ‘Ik zit in marathontraining’. Ik denk dat ik dat nu eindelijk ook van mezelf kan zeggen.


Het ging erg lekker de afgelopen week en ook van de lange duurloop die ik gisteren deed heb ik niet veel last. Ik liep 23 kilometer, verder dan ooit. En in mijn voet geeft dat, nu een dag later, maar een heel kleine beetje reactie op de plek waar de blessure zat.

Ik denk dat ik nu eindelijk mijn schema voor de Kustmarathon echt kan oppakken en in de komende 2 maanden vijftig tot zestig kilometer per week kan gaan lopen. Heel, heel veel.

Maar ik heb er zin in! Kom maar op!

2 gedachten over “Marathontraining”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>