Pijnvrij

Yes! Voor het eerst liep ik gisteren weer een training waarbij ik helemaal niks meer aan mijn voet heb gevoeld! Lekker!

We hadden 5 x 800 meter. Die liep ik gewoon uit. In totaal 8,7 gelopen met alle andere dingen erbij, maar nergens dus één pijntje gevoeld.

Da’s voor het eerst. Benieuwd dus hoe het morgen gaat! Dan staat er weer een wisselduurloop van 12km op het programma. Heb trouwens ook nog een golfballetje gehad om mijn voet overheen te rollen. Dat stimuleert positief, als het goed is.

Morgen voor het laatst naar de fysio en hopelijk kan ik lekker volle bak door nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>