Schoenen

wpid-img_20140815_155332.jpgHet kostte wat moeite, maar ik heb gisteren nieuwe schoenen gekocht. In principe zouden dit de schoenen moeten worden waarop ik op 4 oktober naar Zoutelande loop. De Kustmarathon.

Toen ik begon met hardlopen kocht ik op aanraden van de hardloopwinkel Run2Day in Bergen op Zoom de Nike Zoom Structure. Een sterke antipronatieschoen met een blok aan de binnenkant van je voet waar je u tegen zei.

Na verloop van tijd werden mijn voeten en benen sterker en kon het wel wat minder. Maar ik wilde nog wel wat steun, hoewel de laatste keer eigenlijk een neutrale schoen al wel had gekund. Dat werden de Mizuno Wave Inspires 9 en 10.

Nooit liep ik lekkerder dan op de 9. Fantastische schoen. Beter is er nog niet geweest geloof ik.

Gisteren ben ik eerst bij PK Running in Dodewaard geweest, maar daar konden ze geen geschikte schoen vinden. Die winkel staat overigens bekend om de grondige analyse. Echter na een hele zwik Mizuno’s, nog een Saucony en een New Balance, wist de verkoper daar niks meer te vinden.

Bij Run2Day hier in Den Bosch vond ik wel een fijne schoen. Gisteren voor het eerst op gelopen en ze liepen heerlijk. De Brooks Glycerine 11.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>