Posbankloop

Gisteren was mijn laatste loopje voor de Kustmarathon. De Posbankloop 6 km. Hierboven de finish. Na 20 seconden kom ik in beeld in een lichtblauw hemd. En het ging hard. Uiteindelijk finishte ik in 30.14 over een afstand van 6,2km met daarin de venijnige klim van de Emmapyramide.

Hard was ook de bedoeling. Mezelf leeg lopen, zodat ik me deze week kan gaan volstoppen met koolhydraten die dubbel zo hard gaan werken als ik zaterdag aan de start sta in Burg-Haamstede.

De Posbankloop liep ik vorig jaar voor het eerst, toen ik bij mijn vriendin in Arnhem op bezoek was. Het is een superleuk loopje. Mooie omgeving, lekkere kuitenbijter van ongeveer 650 meter erin waarin we 33 meter de lucht in gaan. Ja, bijna 5%.

En dan naar beneden. Nog nooit ging ik zo hard als gister. Met 4.12 per minuut kletterde ik naar beneden. Erg leuk om te doen.

En zaterdag mag ik weer langzaam. Maar ver.

image024
Mijn finishpositie ten opzichte van de rest van het veld. Ik merk dat ik vooral bij de korte afstanden steeds meer naar rechts in het plaatje kom.

2 gedachten over “Posbankloop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>