Opnieuw

Een week geleden liep ik mijn eerste marathon, de Kustmarathon. Het was een geweldige dag. Ik heb 42 kilometer lang alleen maar genoten. Super naar mijn zin gehad.

De afgelopen week heel veel bezig geweest nog met de marathon. Talloze mensen die me feliciteerden, vroegen hoe het gegaan was en natuurlijk die ene vraag: Volgend jaar weer? Ik heb daar steeds een ontwijkend antwoord op gegeven, omdat ik er nog niet mee bezig wilde zijn. Eerst nagenieten en herstellen.

Maar nu, een week later, ben ik hersteld. Gisteren heb ik het eerste korte rondje gelopen en vanmorgen nog anderhalf uur op pad geweest met mijn vriendin, lekker samen hardgelopen. Het herstel is dus top gegaan. Ik heb nog een heel klein beetje zware benen en mijn liezen zijn nog ietsje gevoelig, maar niets waarover ik me druk maak.

Maar vandaag durf ik eindelijk antwoord te geven op die ene veel gestelde vraag. Volgend jaar weer Kustmarathon?

Ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>