Stapels

Bijna iedereen die ik de afgelopen week vertelde over de marathon die zaterdag op het programma staat, stelde een zelfde vraag. Ik denk dat ik het wel een keer of vier heb gehoord. ‘Heel de week spaghetti zeker?

Nee, dat is het dus niet In principe kan alleen spaghetti niet voldoen aan de verstrekking van de benodigde koolhydraten. Er is meer nodig. En alleen spaghetti? Ik ben een enorme liefhebber van de Italiaanse keuken, maar dat gaat dan toch tegenstaan. En in Italiƫ kunnen ze veel meer.

Het stapelen van de koolhydraten, waarop ik zaterdag 42 kilometer moet kunnen lopen, is een mix van van alles. Appelstroop bij het ontbijt vanmorgen en vanmiddag een liter sportdrank. Vanavond eten we risotto. Heerlijk.

In de komende dagen staan nog pannenkoeken op het programma en inderdaad: vrijdag toch pasta. Maar dat is ook vanuit praktisch oogpunt. Een pastasalade is als toeschouwer van de Ladies Run van de Kustmarathon makkelijk naar binnen te werken. Mijn vriendin hoopt daar te lopen vrijdag. En tussendoor blijf ik liters sportdrank drinken. En dropjes of winegums.

Ik weet ook niet precies wat allemaal kan. Maar tips mogen uiteraard in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>