Weekend

Het weekend is begonnen. Het weekend van de Kustmarathon. Nog 2 nachten slapen en dan is het zo ver.

Morgen rij ik naar Zeeland. Mijn vriendin loopt de Ladies Run van de Kustmarathon. Ze schreef zich daar al voor in, ver voor ik me inschreef voor de loop de dag erna. Op 1 januari om 2.00 uur al. Een uur of tien later was de loop al volgeboekt.

Als zij loopt, eet ik mijn pastasalade en na haar finish rijden we terug naar Goes. Slapen en dan om een uur of half tien, tien uur naar Burgh-Haamstede voor de start.

Zenuwen? Nee, eigenlijk nog niet. Ik sta er nog vrij ontspannen in, al heb ik superveel zin.

Kustmarathon, kom maar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>